Sıvamalı Kartvizit Özellikleri



Birçok kişi yaptığı işi ya da çalıştığı kurumu temsil edebilmek adına bazı materyallerden yararlanabilmektedirler. Bunlardan bir tanesi de kartvizitler olarak ifade edilebilir. Bu türlerden biri sıvama kartvizit olarak ifade edilir. Detay olarak isim, soy isim, telefon numarası, mail adresi gibi bilgilerin yer almış olduğu kartvizitler karşı tarafa iyi bir şekilde kendini tanıtabilmek adına veya firmayı tanıtabilmek adına kurumsallaşmış gözlerine karşı tarafın sizi görmesine yardımcı olur. 

 
Bu işlemleri İstanbul baskı olarak tasarım ve ölçülerde değişiklik gösteren durumlara göre ve kağıt özelliklerine göre yapabiliyoruz. Sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına daha şık ve ağır duran sıvama kartvizitler hizmetinize sunulmaktadır. özel kesim, kabartma lak uygulaması ile 350 gram mat kuşe kağıtların birbirine sıvanarak üretim sağlanan sıvama kartvizitleri hizmetinize dayanıklılık ve kaliteli işlemlerle sunuyoruz.
Kartvizitlerin çeşitlerinin olabileceği gibi özellikleri de bulunmaktadır. Sıvama kartvizit özellikleri olarak öncelikle sizin cebinizde kolaylıkla taşınabilen boyutlarda olabilmektedir. Aynı zamanda dört renk olarak CMYK baskı ile kartvizitleriniz istediğiniz renklere gönül rahatlığıyla yapılabilir. 350 gram Mat kuşe kâğıda basılı olarak tercihinize göre kaliteli baskı teknikleri ile elde edilebilen çok iyi kartvizitlerdir. Kâğıt çeşitleri oldukça fazla ve 700 grama basılacak olan sıvama kartvizitlerin diğer kart gruplarına göre dayanıklılığı ve kalitesi daha fazla olacağını da belirtmek isteriz.

Etkili Bir Sıvama Kartvizit Baskı İçin

Kartvizitler sizi ya da firmanızı karşı tarafa tanıtabilmek için oldukça önemlidir. Kartvizit basımı için bilgilerin firma ismi ya da logo olarak isim soy isim, unvan, ofis telefonu ya da cep telefonu gibi güncel bilgilerin doğru bir şekilde yapılması eğer varsa sosyal medya bilgilerinin de hesap isimlerinin bulunması gerekmektedir. Etkili bir şekilde sıvama kartvizit basımıi çin bunlar gereklidir. 
 
Bunun yanı sıra kartvizit üzerine yazmak istediğiniz QR kodu ile iletişim bilgilerini unutmamanızda fayda var. Sizin modern bir kurumsal teknolojiyle kullanım sağlanan firma olduğunuzu göstergesini ifade edecektir. Aynı zamanda kartvizit de yer alan bilgilerin rahat bir şekilde okunabilmesi için yazı boyutu minumum 8 punto olmalıdır.
 
Sıvama Kartvizit Baskısını İzmir, Bursa, Antalya, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli, Bodrum, Konya, Adana illerine sıvamalı kartvizit baskısı ağırlıkla tercih etmektedir. Sıvamalı Kartvizit Baskı fiyatlarımızı inceleyebilirsiniz
 
NOT: A4 Katalog Basımında Dikkat Edilmesi Gerekenler blog yazımızada göz atabilirsiniz.

Bu Blog Yazılarımızda İlginizi Çekebilir

Küp bloknot Nedir ?

KÜP BLOKNOT NEDİR? Küp bloknot nedir, firmaların genel anlamda tanıtım yapabilmek adına üstlendikl... Devamını Oku >

Matbaa Baskılarında Sık Kullanılan Baskı Yöntemleri

Matbaada Sık Kullanılan Baskı Yöntemleri  Renk ve baskı kalitesine göre matbaa alanında ... Devamını Oku >

A4 Katalog Basımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

A4 boyutunda katalog basımı düşünen firmalar için öncelikle katalogun kaç adet baskı ola... Devamını Oku >

Seçtiğiniz Fontlar Karakterinize Dair İpuçları Veriyor?

SEÇTİĞİNİZ FONTLAR KARAKTERİNİZE DAİR İPUÇLARI VERİYOR Fontlar, günümüzde yazı yazab... Devamını Oku >

Üye Kaydı
Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Lütfen daha önceden kayıt olunmamış bir e-posta giriniz.

Üye Giriş
Bilgiler Yanlış.



veya


veya şifrenizi mi unuttunuz?

Şifremi Unuttum

Şifre Yenileme Talebi

Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp