TUTKALLI BLOKNOT BASKI HAZIRLANIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?



Tutkallı bloknot baskı

Tutkallı olarak bloknot hazırlık işlemi yapılırken dikkat edilecek olan birçok durum vardır. Öncelikle bloknot nedir? Dediğinizi duyar gibiyiz. Bloknot, sektör ayrımı olmadan insanların çoğu sektörde her türlü yazma veya not alma olarak ihtiyaçları giderebilmek adına kullanım işlemlerini yerine getirmeleridir. Hangi konu olursa olsun akılda tutulamayacak birçok yazıyı yazabilmeyi sağlamaktadır. Önemli olan bilgiler veya cep telefonu, kişisel bilgiler, kısacası önemli olan hemen hemen akla gelen her şey not olarak tutulmaktadır. Bu defter, genel anlamda sosyal ve yoğun bir iş hayatında insanların çoğunun kullandığı aynı zamanda öğrencilerin de kullandıkları en ideal eşyalardandır. Çoğu insanın günlük yaşamında kullanım sağladığı ve kullandıkları bloknotların yararı olarak hayatlarını planlı hale getirmeyi sağlayan bir gereçtir. Böylelikle önemli olan notlar unutulmaz ve hesap işleri ya da eğitim işleri daha akılda kalıcı hale gelmiş olur. 
Örnek olarak ise, okul tarafından verilmiş olan bir ödevi, hastanelerden alınan bir randevuyu, iş görüşmelerini, doğum günlerini, yıl dönemlerini, telefon numaralarını, yemek tariflerini ve buna benzer birçok bilgiyi not alabilmeniz mümkündür. Bloknotlar, çeşit olarak birkaç tane çeşide ayrılmaktadır. Bunlar ise üstten spiralli olan ve yandan spiralli olan bloknotlar diyebiliriz. Bunun yanı sıra taç kapaklı olarak ve tutkallı olan bloknotlar da bulunmaktadır. sizlere tutkallı olan bloknot türünden bahsetmek isteriz..

Tutkallı Bloknot

Tutkallı bloknotlar, genel anlamda iç yaprakları ile birlikte üstten tutkallı bir şekilde ciltlenerek hazırlanan bloknotlardır. Tutkallı olarak kapak bulunmamaktadır. Aynı zamanda A6, A5, A4 boyutlarında da seçenekler bulunmaktadır. Diğer bir ifade ile bloknotlar en pratik anlamda not alma araçları olarak tutkallı şekilde yapılan bir modeldir. Ciltleme işlemleri yapılırken ise iç kâğıtlarının altına yalnızca boş ve baskısız olarak karton kullanımı sağlanabilmektedir. 
Tutkallı olarak ise iç sayfalarının baskıları yaklaşık olarak 80 gr. 1. Hamura tek yön ve aynı zamanda tek renk olarak renkli bir şekilde yapılabilmektedir. İç sayfaları olarak genel anlamda 50 tane yapraktan oluşturulmuştur. Talep doğrultusunda ise iç sayfaların ön ya da arka olarak çift yön şeklinde baskı yapabilmek mümkündür. Tutkallı olarak bloknotlar oluşturulurken dikkat edilecek durumlar oldukça fazladır. 
tutkalli-bloknot-a5-blog

Tutkallı Bloknot İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Not çeşitliliği olarak birçok notu yapabileceğiniz bloknotlar, genel anlamda iş yerlerinde kullanılmaktadır. Bu nedenle ise iş yeri bloknotları kendi amblemlerine göre oluşturmaktadır. Öncelikle pratik olarak kullanışlı bir şekilde tutkallı bloknotlar tercih edilmektedir. Bloknot oluşturulurken, firmalar ve şirketler kendi renk ya da firma numaralarını işlemektedir. Aynı zamanda bilgiler ise tutkallı bloknotlara yansıtılmaktadır. İşlemler ise kurumsal anlamda kimlik kazanmış olmayı gerektirmektedir. Tutkallı olarak bloknotlar oldukça kullanışlı ve pratiktir. İyi bir reklam ve özendirme için şirketlerin bilgilerinin doğru işlenmesi önemlidir. 
 
A5 Bloknot Baskısını Kocaeli, Sakarya, Bursa, Edirne, Tekirdağ, İzmir, Bodrum, Balıkesir, Antalya illerine tutkallı bloknot baskısı ağırlıkla tercih etmektedir. a5 veya a4 Tutkallı Bloknot Fiyatlarımızı inceleyebilirsiniz
 

Bu Blog Yazılarımızda İlginizi Çekebilir

35x50 cm Afiş Tasarımı Yapılırken İstenenler

35x50 cm Afiş Baskı Afiş  baskı ürünleri olarak hizmetlerimizin tanıtımında ya da yeniliklerin hız... Devamını Oku >

Tasarımlarda Kullanılan Fontların Gücü

Tasarımda Kullanılmakta olan fontların gücü; Öncelikle, tasarım işlemlerinde fontun gücü... Devamını Oku >

Karton Çanta Nedir, Karton Çanta Fiyatları ve Karton Çanta Tasarımı Nasıl Yapılm...

Karton Çanta Fiyatları? 8 x 25 x 35 cm 1000 adet 1600 TL + KDV 8 x 25 35 cm 2000 adet 2... Devamını Oku >

ETKİLEYİCİ PROMOSYON ÜRÜNLER VE KURUM İMAJA ETKİLERİ

Promosyon ürün dendiğinde akla birçok ürün gelmektedir. Bu ürünler, işletmelere ... Devamını Oku >

Üye Kaydı
Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Lütfen daha önceden kayıt olunmamış bir e-posta giriniz.

Üye Giriş
Bilgiler Yanlış.



veya


veya şifrenizi mi unuttunuz?

Şifremi Unuttum

Şifre Yenileme Talebi

Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp