A4 Katalog Basımında Dikkat Edilmesi Gerekenler



A4 boyutunda katalog basımı düşünen firmalar için öncelikle katalogun kaç adet baskı olacağı oldukça önemlidir. İstanbul baskı farkıyla A4 katalog basım işlemini kaliteli bir şekilde yaptırtabilirsiniz.. Yani A4 katalog baskı işlemleri sayfa sayınıza göre fiyatlarında farklılık göstermektedir. Bu nedenle basım işlemi sağlanırken bastırmak istediğiniz adete ve sayfa sayısına göre fiyat sizlere verilecektir. Katalog baskılarında genellikle renkli nadir de olsa extra renk pantone istenebilmektedir. Kağıt seçimi 3 formaya kadar katalog sayfaları 170 gram kuşe kapak ağırlıgı 300 gram kuşe A4 katalog baskılarında her 1 forma 16 sayfa demektir. Aynı zamanda ciltleme işlemleri tel dikiş yada amerikan cilt yapılabilmektedir.
Eğer katalog basım işlemi yapmayı düşünüyorsanız öncesinde iyi bir araştırma yapmanız gerekmektedir. A4 katalog baskı olarak katalog da tanıtımın çok iyi şekilde yapılarak aynı zamanda profesyonel ekipler ile firmaların istemiş olduğu katalog türlerini yapıyoruz. A4 katalog baskı işlemleri baskı yapacağınız katalog basımı için ise gerekli olan tüm çalışmaları ayrıntılı ve titiz bir şekilde yapılarak sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda renkler ve sayfaların kaliteleri oldukça önemli olduğu için grafik tasarımı işletmenin uygunluğuna göre yapılarak müşteri memnuniyeti sağlıyoruz
 
A4 Katalog fiyatları ise sayfanın ne kadar olduğuna bağlıdır. Müşterilerin beğenilerinin sağlanabilmesi açısından iyi kavramak istenen tarzı hayata geçirebilmek için çok iyi bir hizmet verilmek amaçlanmaktadır. Görsellik önemli olduğu için buna önem verilerek baskılar yaptırılmaktadır.

Katalog Baskı Fiyatları

Katalog bastırtmayı düşünen firmaların öncelikle ne üzerine basılması gerektiği ve katalogların genellikle adet bilgileri katalog ebatları, sayfaların sayısı, katalog cilt şekli, katalog kapakta kullanım sağlanacak cinsi ve gramaj bilgisi, iş sayfalarını kullanım sağlanacak kağıt cinsinin ne olacağı, laminasyon olup olmayacağı, lak uygulamasının olup olmayacağı, varak baskı olup olmayacağı gibi bilgileri firmamıza vererek fiyatların belirlenmesi sağlanır. 
 
A4 katalog fiyatları olarak uygun ve kaliteli baskıları hizmet olarak sizlere veriyoruz. Çünkü katalog fiyatları olarak kaliteli ürünler kullanılarak firmanın tanıtımı yapılıp aynı zamanda büyük bir şekilde müşteri memnuniyeti sağlanır. İyi bir şekilde dizaynı sağlanmış katalog baskıları kısa süre içerisinde popüler olabilmektedir. A4 katalog fiyatları bu nedenle uygun fiyatlarla sunularak kaliteli bir şekilde siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.
 
A4 Katalog Baskı siparişini Çanakkale, Trabzon, Kayseri, Bolu, Düzce, Tekirdağ, Denizli illerine katalog baskılarını ağırlıkla tercih etmektedir . A4 Katalog Baskı fiyatlarımızı ürün gruplarımız bölümünden inceleyebilirsiniz.
 
NOT: Kartvizit Tasarımın Püf Noktaları Nelerdir. Blog yazımıza da göz atabilirsiniz.

Bu Blog Yazılarımızda İlginizi Çekebilir

Matbaa Baskılarında Sık Kullanılan Baskı Yöntemleri

Matbaada Sık Kullanılan Baskı Yöntemleri  Renk ve baskı kalitesine göre matbaa alanında ... Devamını Oku >

TASARIMLARIN YÜKSELEN TRENDİ MOR TONLAR

TASARIMLARIN YÜKSELEN TRENDİ : MOR TONLAR Tasarımlar, verilmek istenilen mesajın kolaylıkla anlatılması, mar... Devamını Oku >

İllüstrasyon nedir? En İyi İllüstrasyon Örnekleri

  İllüstrasyon, Fransızcadan dilimize girmiş olan ve gözle görülen şeylerin abartılı ola... Devamını Oku >

GOOGLE’IN TÜRKLER İÇİN TASARLANAN DOODLE’LARI

Öncelikle, doodle’nin ne olduğunu tanımlamakta fayda görüyoruz. Bu ismi bilmeyen çoğu kiş... Devamını Oku >

Üye Kaydı
Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Lütfen daha önceden kayıt olunmamış bir e-posta giriniz.

Üye Giriş
Bilgiler Yanlış.



veya


veya şifrenizi mi unuttunuz?

Şifremi Unuttum

Şifre Yenileme Talebi

Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp