35x50 cm Afiş Tasarımı Yapılırken İstenenler



35x50 cm Afiş Baskı
Afiş  baskı ürünleri olarak hizmetlerimizin tanıtımında ya da yeniliklerin hızlı bir şekilde anlatılabilmesi adına dış ve iç mekânların kullanım baskı türleri vardır. Afiş baskıları bunları örnek olarak gösterilebilir. Örneğin TV, radyo aynı zamanda basın yayın ilanları olarak en iyi destek veren reklam araçlarıdır.35 × 50 afiş ise boyut olarak tercih edilen bir afiş boyut aralığıdır. 
Eğer isterseniz afiş boyutlarını bu boyut aralığında yaptırabilir slogan veya reklamlarınızı kolaylıkla insanlarla paylaşabilirsiniz. Bu işlemleri kaliteli ve güvenilir bir şekilde İstanbul baskı olarak sizler için yerine getiriyoruz. Etkileyici ve aynı zamanda şok edici görseller ile birlikte desteklendiğinde ortaya çok iyi reklamlar çıkarıyoruz.
Afiş tasarımımızı yapmadan önce dikkat etmeniz gereken birçok nokta vardır. Öncelikle afiş tasarımı yapılırken kullanım sağlanacak olan kat çok önemlidir. Çünkü afiş tasarımı iç ya da dış mekânlarda kullanım sağlığına biliyor. Bu durum ise hava şartlarına uygun olarak dış mekânda kullanılacak afişlerin dayanması gerekmektedir. Bununla birlikte afişin cins ve gramajı oldukça önemlidir. 
Bunlara dikkat ederek afişinizi siparişini verebilirsiniz. Tabii ki bunlarla da sınırlı kalmıyor aynı zamanda afişin üzerindeki laminasyon ya da afişin büyüklüğü, renk bilgileri ya da afiş sayısı oldukça önemlidir. Bu bilgileri eksiksiz ve tam bir şekilde verirseniz memnuniyetiniz adına size en uygun afiş modelini sizlere sunmuş oluyoruz.
35 × 50 Afiş Baskı Tasarlıyoruz
Afiş türleri oldukça fazla olarak ifade edilen ürünlerdir. Boyut olarak da farklılaştığı için kendi kullanım amaçlarımıza göre afiş türlerini seçebilirsiniz. Sizler için 35 × 50 afiş tasarımı yapıyoruz. Bu tasarım işlemleri reklam afişleri olarak ya da tanıtım afişleri olarak sizlere sunulabilir. 
Pazarlamak amacıyla sosyal afişler ya da bilgi vermek amacıyla halkı aydınlatabilmek adına aynı zamanda kültürel afişlerde yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra dış mekân afişleri de genel hava şartlarına dayanıklı malzemelerle sizin hizmetinize son oluyor. İç mekân olarak yapılan afişler dış mekân afişlerinde göre daha farklı malzemelerle yapılabiliyor. Kullanım amaçlarına uygun olarak tüketiciye bilgi verici mesajlar belirleyip afişlerinizi buna göre yapabilirsiniz
 
NOT: Etkileyici Promosyon Ürünler Ve Kurum İmaja Etkileri blog yazımızada göz atabilirsiniz.

Bu Blog Yazılarımızda İlginizi Çekebilir

BROŞÜR NEDİR? NASIL TASARLANMALIDIR?

  Broşür; firma, ürün ya da hizmetlerin tanıtımı amacı ile basılan ve en çok kullanıla... Devamını Oku >

LOGO TASARIMLARI İÇİN İDDİALI RENKLER

LOGO TASARIMLARI İÇİN İDDİALI RENKLER  Logo tasarlarken dikkat edilmesi gereken çok fazla duru... Devamını Oku >

Antetli Kağıt Nedir? Antetli Kağıt Tasarımında Dikkat Edilmesi Gerekenler?

ANTETLİ KÂĞIT NEDİR?   Antetli kağıt olarak adlandırılan kağıt türleri, kurumsallıklarını g&o... Devamını Oku >

Tasarımlarda İddialı Bir Akım ; Realizm

Tasarımlarda İddialı Bir Akım ; Realizm Tasarım işlemleri birçok durum için geçerlidir. &Cce... Devamını Oku >

Üye Kaydı
Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Lütfen daha önceden kayıt olunmamış bir e-posta giriniz.

Üye Giriş
Bilgiler Yanlış.



veya


veya şifrenizi mi unuttunuz?

Şifremi Unuttum

Şifre Yenileme Talebi

Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp