Spiralli Bloknot Tasarımı Nasıl Yapılır



Spiralli olarak kullanılan bloknot birçok firma tarafından kullanılmış olan bir pazarlama ürünü denebilir. Aynı zamanda şirketlerin belli bir şekilde aralıklar ile birlikte ya da etkinliklerle müşterilere ürünleri dağıtabilmektedir. Bunun yardımıyla ise müşterilerin işlerini yerine getirirken yardımcı olacak olan hediyeler ve bu hediyelerin verilip hedef kitleye ve müşterilere kolay bir şekilde ulaşması sağlanmaktadır.
Spiralli bloknot kullanımlarında ise kullanım alanları göz önüne alındığında genellikle firmaların seçtikleri ve tercih ettiklerini görebilmektedirler diyebiliriz. Herhangi bir etkinlik ve toplantılarda ya da normal bir hayatta bile ellerinde bulundurabilecekleri bir bloknotlardır diyebiliriz. Üzerinde bulunan logolar ve firmaların reklam hizmetlerini yapabildikleri müşterilerinin gitmiş oldukları yerlerde yapabilmeleri için devam etmektedirler. Bunun yanı sıra ofis içinde ise etkinliklerin kullanım sağlandığı ürünler, potansiyel anlamda müşterilerin ulaşmalarının önemli olarak katkısı bulunduğunu da ifade edebiliriz. 
Bu bloknotlar, insanların her türlü olarak yazı yazmaları ve not almaları için ihtiyaçları için giderilebildikleri materyallerdir. Özellikle ise soysal anlamda tempolu bir şekilde yaşayan kişiler için ve öğrenciler için kullanımı fazla ve rahattır. Bu nedenle birçok kişinin hayatlarında daha planlı bir şekilde ilerlenebilmesi adına sağlanabilen ve kullanılan ürünlerdir. Önemli olan detaylar ve unutulmaması gereken şeylerin önüne geçmektedir. Hesap kontrolleri ya da daha kreatif olarak işlemler yapılabilmektedir. Özellikle ise eğitim sektörlerinde müşterilerin şüphesiz şekilde fayda görebilecekleri şekilde kullanımı düşünülmektedir.
Kişilerin her hangi bir işte çalışarak ve çalışmayan kişiler için bile devamlı olarak gündelik anlamda yaşantılarının ilerleyebilmesi için kullanım sağlanan bir defter diyebiliriz. Özellikle ise iş yerlerinde fazlaca kullanılan ve çalışmakta olan bazı kişilerin unutmaması gereken ve unutmamayı istedikleri şeyleri not aldıkları eşyalardır. Her çeşitten ise notların alınabildiği bu bloknot modelleri, genel anlamda iş yerlerinde tercih edilebilmektedir. Bundan dolayı ise iş yerleri kendi firmalarının bloknotlarını oluşturabilmektedir. Kendi logoları ve markalarını basarak bloknot modellerini kullandırtmaktadırlar. Bu nedenle ise kurumsal anlamda kimlik kazanmış olunması ile birlikte bloknotlar oluşturulabilmektedir. 
Spiralli bloknotlar, bu nedenle iş yerleri için büyük bir önem arz etmektedir. Aynı zamanda hem kullanım açısından hem de işlevselliğinin çok fazla olmasından dolaylı müşteri portföyü oldukça geniş ve yüksektir. Müşteriler ile firmalar arasında kurulmuş olan bağların da kuvvetlenebilmesi açısından çok fazla önemli olan materyallerdendir diyebiliriz. 

Spiralli Bloknot Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Spiralli bloknot modellerinin genel anlamda boyutları, A4 ( 21*29. 7 cm) ve A5 (14. 8*21 cm) olarak 2 farklı boyutta kullanımı sağlanmaktadır. Aynı zamanda en uygun seçenek ise kullanım amacına uygun olarak seçilebilmektedir. Örnek olarak ise müşterilerin daha fazla etkinliklerde A5 boyutunda kullanım sağlayacağı modeller tercih edilmelidir. Yine de her iki boyutunda tercihe göre seçilebileceğini söylemek doğru olacaktır. Yapılmış olan tasarım işlemlerinin şık ve sade olması önemlidir. Bu durumlara özen gösterilmesi gerekmektedir. Hem müşteri hem de reklam yapılabilmesi açısından oldukça önemlidir. 
Bloknot tasarım işlemleri potansiyel anlamda müşterilerin firmalara ulaşım sağlayabileceği iletişim kanalları ile yapılan eklemeler önemlidir.  Bu eklemeler ise ihmal edilmeden yapılması gerekmektedir. Tasarım işlemlerinin doğru ölçüler ile birlikte ve doğru şekilde hazırlanması önemlidir. Hemen hemen her ortamda kullanım sağlanabilecek boyutlarda çok büyük ya da çok küçük olarak değil de kullanım alanları orta olarak belirlenmelidir. 
Bunun yanı sıra potansiyel anlamda hedef kitlenin tasarımında oluşturulan şekiller açısından ise belli bir kalıpta düzen işlemi sağlanmaktadır. Hedef kitle sektörel anlamda müşterilerin ilgilerini çekecekleri masaların üstünde duran ve insanların kaldırma isteği duymadıkları gereçlerdir. 
Spirakli Bloknot Baskı Siparişlerini İstanbul, Koceli, Adana, Düzce, Edirne, Malatya, Kayseri, Ankara, İzmir a5 Spiralli Bloknot Tercik etmektedir. Spiralli Bloknot Baskılı fiyat listemizi inceleyebilirsiniz.
 
NOT: Tasarımların Yükselen Trendi Mor Tonlar blog yazımıza da göz atabilirsiniz.

Bu Blog Yazılarımızda İlginizi Çekebilir

Sıfırdan Okul Dergisi Nasıl Hazırlanır

OKUL DERGİSİ NASIL HAZIRLANIR?   Okullarda, özellikle ilköğretim veya lise döneminde k&uu... Devamını Oku >

Katalog Tasarımı Nasıl Yapılmalıdır?

KATALOG TASARIMI NASIL YAPILMALIDIR? Katalog, kurumsal bir firmanın ya da markanın reklam ve pazarlama amaç... Devamını Oku >

İllüstrasyon nedir? En İyi İllüstrasyon Örnekleri

  İllüstrasyon, Fransızcadan dilimize girmiş olan ve gözle görülen şeylerin abartılı ola... Devamını Oku >

BROŞÜR NEDİR? NASIL TASARLANMALIDIR?

  Broşür; firma, ürün ya da hizmetlerin tanıtımı amacı ile basılan ve en çok kullanıla... Devamını Oku >

Üye Kaydı
Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Lütfen daha önceden kayıt olunmamış bir e-posta giriniz.

Üye Giriş
Bilgiler Yanlış.



veya


veya şifrenizi mi unuttunuz?

Şifremi Unuttum

Şifre Yenileme Talebi

Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp